RYLA

 

RYLA står for Rotary Youth Leadership Award, dvs.Rotarys Ledelsesseminar for Ungdom. Offisielt Rotaryprogram siden 1971.
Første RYLA-seminar i Norge, og Norden, ble gjennomført våren 1985 på Nansen-skolen i Lillehammer, etter initiativ av guvernørene Bjørn Dahl og Harald Hoel.
Målsettingen med RYLA er å gi fremtidens ledere impulser og ideer til godt lederskap innen næringsliv, organisasjonsliv og forvaltning.
Målgruppen er ungdom av begge kjønn i alderen 19-24 år (i noen tilfeller 18 - 35 år) som har vist initiativ, evner og vilje til sosialt medansvar ved å være ledere innen speidervirksomhet, musikkorps, elevråd, studentorganisasjoner og ikke å forglemme potensielle ledere i næringslivet
Seminaret gjennomføres over en lang-weekend. Hunn/Gjøvik Rotaryklubb arrangerer årlig RYLA-seminar. Vanligvis finner det sted i mars eller april.
Formen som brukes i RYLA er forelesninger av høyt kvalifiserte personer og vekselvirkning mellom plenums- og gruppediskusjoner. I plenums-diskusjoner gjerne med tilstedeværelse av resurspersoner. Informasjon gis om Rotary og Rotaract.
Interesserte klubber anmodes om å velge ut, og sponse, en eller flere kandidater. Institusjoner og bedrifter som klubbene har kontakt med, er i mange tilfeller interesserte i å sponse søkere fra sitt eget miljø.

 PROGRAM RYLA 2017, avholdt i begynnelsen av april, FINNER UNDER DENNE LENKEN:   Link til dokument

Program for Ryla 2016 finner under denne lenken:  Link til dokument

brosjyre ryla 2018 finner du under denne lenken: link til dokument

program ryla 2018 finner du under denne lenken: link til dokument

brosjyre ryla 2019 finner du under denne lenken: link til dokumentSosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Quality Hotel Strand Gjøvik
Adresse: Strandgaten 15
Postnummer: 2815
Sted: Gjøvik
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no


Klubbens møter:

Klubbmøte

2022-11-29 18:30 - 19:30

Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...