Velkommen til Distriktskonferansen på GjøvikFremtiden vårt felles ansvar.

Årets distriktskonferanse tar for seg temaene bærekraft og etiske utfordringer i en raskt foranderlig tid. 

Velkommen!


Les mer om foredragsholderne her:

 

Kadafi Zaman er journalist som jobber i TV2 Nyheter, og han er også en av programlederne i den prisbelønte dokumentarserien «Norge bak fasaden». I fjør høst ga han ut den meget kritikerroste boken «Den norske drømmen». Den forteller om familiens pakistanske bakgrunn og om hvordan de slo rot i Norge. Som journalist han er opptatt av mangfold, integrering, ytringsfrihet og demokrati. Utenriksreporteren Zaman har dekket dramatiske kriser, konflikter, krig og terror og naturkatastrofer og en etterspurt foredragsholder.

 

 

Randi Skaug er eventyrer og første norske kvinne som besteg Mount Everest. I de senere år har hun brukt Norge som ekspedisjonsland. Hun driver i Naustholmen Adventure Island på sin egen øy i Steigen i Nordland. Denne drives med bærekraft i sentrum. Hun har lang erfaring som næringslivskvinne og gründer. Hun har skrevet flere bøker om mestring. Randi har et humanitært engasjement og driver mikroprosjektet WHY som støtter utdanningsformål i Nepal.

 

 

Torbjørn Skogsrød er Instituttleder for vareproduksjon og byggteknikk ved NTNU Gjøvik. Han har bakgrunn fra NTH og industrien og har vært administrerende direktør for Glamox industrier og for Hydro Aluminium Profiler. Torbjørn er opptatt av ledelse og lederutvikling, og ser det i sammenheng med bærekraftig produksjon. I flere år har han kjørt RYLA-seminarer for unge lederemner i regi av Rotary. Instituttet han leder er kjent for et sterkt fokus på bærekraft, samt utnyttelse av skogsresursene i Innlandet og Norge som et bidrag til reduksjon av klimagassutslipp.

 

 

Danat Tekie er bærekraft- og strategikonsulent i Deloitte med 6 års erfaring fra tverrsnittet bærekraft, strategi, innovasjon, entreprenørskap og forretningsutvikling. Hun har bygget opp oppstartene Future Leaders Global innen lederutvikling av unge, og Young Sustainable Impact (YSI).  Hun var tidligere Co-Founder og Chief of External Relations i YSI, som arbeider for å løse bærekraftsutfordringene gjennom entreprenørskap og innovasjon ved å hjelpe unge verden over med å utvikle innovative løsninger og startups fokusert på bærekraft. 

 

 

Rune F. Andersen er Direktør for Finans og Bærekraft i Moelven Industrier ASA. Moelven Industrier ASA er et av Europas største tremekaniske konsern. Bedriften har satt seg ambisiøse bærekraftmål, og publiserer årlig en omfattende bærekraftsrapport. Andersen har dette som ansvarsområde ved siden av oppgavene som finansdirektør. Bedriften har investert i et nytt trepellets- og bioenergianlegg, som bidrar til å redusere karbonavtrykket og forbedre energieffektiviteten for Moelven.

 

 

Magne Vikøren er konserndirektør for kommunikasjon i Moelven. Han er utdannet journalist og har jobbet i NRK og P4 før han startet kommunikasjonskarrieren i Norsk Tipping, der han ble  kommunikasjonsdirektør. Da OL-ringene returnerte til Innlandet med Ungdoms-OL i 2016, var han organisasjonskomiteens kommunikasjonsdirektør. Han ble så kommunikasjonssjef i Norges skiskytterforbund, før han gikk til Moelven i 2018.   

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Quality Hotel Strand Gjøvik
Adresse: Strandgaten 15
Postnummer: 2815
Sted: Gjøvik
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no


Klubbens møter:

Klubbmøte

2022-11-29 18:30 - 19:30

Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...